Eucerin DermatoCLEAN 3:1 micellás lemosó


Mióta megjelentek nálunk a micellás vizek, azóta igyekeztem minél többet kipróbálni, legyen szó drogériában vagy patikában kapható darabról. Voltak kisebb-nagyobb sikerek és bukások is a kapcsolatunkban, de így is szeretem ezt a műfajt. A micellás lemosók használata kényelmes, csak ki kell őket löttyinteni egy vattapamacsra és jól áttörölni vele az arcunkat; lemosni sem kell. A feladat tényleg pusztán csak annyi, hogy megtaláljuk a hozzánk - vagyis a bőrünkhöz leginkább passzoló készítményt. 

A DermatoClean micellás víz egyike annak a kevés lemosónak, ami tényleg olyan, mintha nekem találták volna ki. De először lássuk a leírást: 

Az Eucerin DermatoCLEAN termékcsalád arctisztítói minden bőrtípuson alkalmazhatóak, a 3 az 1-ben Micellás arclemosó pedig klinikai tesztekkel igazoltan érzékeny bőrön és a szem környékén is használható. A termék eltávolít minden vízben oldódó sminket és egyéb szennyeződést, valamint engedi a bőrt lélegezni. Használata gyors és kényelmes, hiszen vízre sincs hozzá szükség. Három aktív hatóanyag innovatív kombinációját tartalmazza: az APG-komplex hatékonyan, mégis rendkívül gyengéden tisztít, a Glüko-glicerol természetes eredetű hidratáló, míg a Hialuronsav nagy nedvességmegkötő kapacitású bőrápoló. Illatanyag-, alkohol-, színezőanyag-, paraben-, és anionos felületaktív anyagoktól mentes, szemorvosok által tesztelt termék. 




Azzal kapcsolatban természetesen nem tudok újat mondani, hogy milyen színe, állaga van a terméknek vagy hogyan kell trükkösebben használni; klasszikus micellás víz ez, pont. Viszont, gyönyörűen leszedi a sminket - még azt a szempillafestéket is, amihez eddig kétfázisú lemosót használtam, mert annyira ragaszkodott hozzám. A bőröm puha, ragacsosságmentes lesz és nem is szárad húzósra tőle. A szemem környékét nem irritálja, csípi, ilyen szempontból is tökéletes. Reggeli arctisztításnál és este, sminkeltávolításhoz is szoktam használni. 

Ahogy a képen is láthatjátok, hatalmas, 400 ml-es kiszerelést kaptam tesztelésre, ami enyhén szólva is nagyon sokáig elég lesz. A képek még szeptemberben készültek, azóta féltávnál jár az adag és nagyon megszerettem ezt a lemosót. Egyszer sem fordult elő, hogy le kellett volna mosnom vízzel vagy nagyon gyorsan rá kellett volna mennem hidratálóval, mert csípett-harapott. Úgyhogy ha tényleg kíméletes, mégis hatékony micellás vizet kerestek, bátran ajánlom Nektek. 

400 ml, ajánlott fogyasztói ára: 4.990 Ft Minden további infó itt: www.eucerin.hu 

Ti használtok Eucerin termékeket? Szeretitek a micellás lemosókat? 

0 megjegyzés: