Bronx Colors szemhéjpúderek


A Bronx Colors blogger csomagjában 12 csodaszép Single Click szemhéjpúder került hozzám. (IDE kattintva nézd meg a Bronx blogger csomagjának kibontását!) Többször mondtam már, hogy ezek azok a termékek, amik igazán érdekelnek a márkától, mert a neten nézegetve eszméletlen színekkel találtam szembe magam és mindenhol jót olvastam róluk. Nézzük, én mire jutottam velük!


Kétféle szemhéjpúderrel (utántöltővel) találkoztam a Single Click rendszeren belül. Vannak hagyományos, préselt szemhéjpúderek, ezeknél 24 féle színből választhatunk, darabonként 999 Ft-os áron. Illetve égetett szemhéjpúderek (márvány mintás), ezeknél 12 féléből válogathatunk, 1390 Ft-os áron. Érdemes a fantázianevekre is kitérnem, főleg az égetett darabok esetében; nagyon ötletes, hogy mind égitestekről lettek elnevezve. Megvannak a bolygók, a hold, a nap. Nagyon szuper. (Sailor Moon rajongóknak kötelező a teljes kollekció beszerzése.) :) 



Ezek az utántöltős szemhéjpúderek nincsenek beragasztva műanyagtokba, egy kartonban, egyesével csomagolva kaphatók. A kartonon belül átlátszó, kihajtható, felmatricázott csomagolásuk van, de maguk a kis fém tokok is fel vannak matricázva, amikbe bele vannak szuszakolva a porok. Így bárhogy is tároljuk őket, a számkódjuk alapján mindig beazonosíthatóak lesznek. 



Ha pedig tárolás: Az egész utántöltő-téma nem érne semmit, ha nem lenne kitalálva hozzá valami, amibe szabadon belepakolgathatjuk a szemhéjpúdereinket. A Single Click Body palettákba négy tetszőlegesen választott darabot tehetünk, maga a paletta üresen kapható 1599 Ft-ért. Masszív, vastag műanyag, teljesen kihajtható, átlátszó tetővel. Így akárhány palettát pakolunk is tele, mindig látni fogjuk, hogy abban, amit elővettünk, mi van. Alaptartozék a palettához két kétvégű applikátor, az egyik ecsetes, a másik szivacsos. Még mindig nem szívlelem az ilyen apró, bepakolós applikátorokat, de persze jól jöhetnek, például ha utazunk, stb...




A be- és kiköltözés nagyon egyszerű ezekbe a palettákba. Bár az első találkozásnál azt hittem, úgy kell belepattintani a szemhéjpúdereket a tokba, rá kellett jönnöm, hogy ezt is nagyon jól kitalálták. Ugyanis a paletták egyik oldala kihúzható, így egy tálcába rakosgathatjuk be - vagy éppen ki - a szemre valókat. Semmi nem ragasztós vagy egyéb módon fixen rögzített, így ez a Single Click megoldás valóban nagy szabadságot ad. 



Ahogy láthatjátok, nekem három teljes palettám lett és most végre elérkeztünk ahhoz a részhez, ahol megmutatom a színeket. A színminták alapozóra készültek. 

Az első paletta színei fentről lefelé - Burgundy: Matt, pirosas bordó. Chrome: Tökéletes, fényes ezüst. Bronze: Tökéletes, fényes bronz szín. Desert Sand: Matt bőrszín. 

A második paletta színei fentről lefelé - Avocado: Enyhe fényű, talán félmattnak mondható sötétzöld, minimálisan aranyos felhanggal. Android: Aranyban játszó, irizálóan fényes, friss, néha kicsit mentásnak tűnő világoszöld. Amethyst: Kékes felhangban játszó, irizálóan fényes, meleg, pinkes lila. Cool Grey: Kékes-lilás, arany felhangú, irizálóan fényes, félsötét szín - mind közül talán a legkülönlegesebb. 

A harmadik paletta színei fentről lefelé - Sun: A sárga-piros-zöld márványmintából fényes, világos aranyszín lesz. Mars: Sárgás, barnás márványcsíkjaiból enyhe fényű sötétbarna lesz. Mercury: Szürkés, barnás, néhol rózsaszínes mintázatából szürke, enyhén barnás, sötét színt kapunk. Earth: A fehér-szürke-fekete-kék márványmintából egy enyhe fényű, igazi óceánkék szín lesz. Ezeknek a égetett daraboknak egyforma, különlegesen selymes-fényes finise van. 


Természetesen már mindegyiket használtam sminkben, két smink elkészítését videóban is láthatjátok. A fent már linkelt unboxing videó végén van az egyik, a másikat, amiben a képen láthatót készítem el, IDE kattintva tudjátok megnézni. 


Nagyon jó tapasztalataim vannak ezekkel a szemhéjpúderekkel kapcsolatban. Bámulatos a színintenzitás, amit egyetlen húzással ki lehet nyerni belőlük. Csodálatosan satírozhatóak, összedolgozhatóak, alig poroznak és nagyon tartósak. Minden szemsmink, amit készítettem velük, kibírta a napot maszatolódás, potyogás vagy fakulás nélkül. Válogathatunk alap és igazán különleges színek közül és ez a bepakolgatós, palettaalkotós dolog is nagyon bejön nekem. Ha meg akarjátok kukkantani a termékeket, katt a www.kedvenckremem.hu-ra! 

Összességében? IMÁDOM. Bronxos szemhéjpúdert mindenkinek, de tényleg! 

0 megjegyzés: