Pure by Pixibox | Július 2016


A júliusi Pixi-meglepetés a Pure doboz volt, róla lesz szó ebben a bejegyzésben. Mit mondhatnék, egy csurig teletömött csomagot kaptam és hirtelen azt sem tudtam, mihez nyúljak, mit nézzek, szagoljak meg először. 


Biobaza Sun Napozóolaj 2x20 ml - A Biobaza Sun készítmények elősegítik a bőr gyorsabb barnulását, nyugtatják a bőrt napozás után, illetve segítenek az elért bőrszín megtartásában. A napozóolaj 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, hidratálja a bőrt. Mellé a márkától még 5 db, 3 ml-es minta is érkezett, két Aranyló Szuperbarnító és Napozó Dzsem, illetve három Barnulásfokozó Testápoló Lotion. 


Lavera Basis Sensitive Fogkrém 75 ml - Érzékeny fogakra és a fogíny lehúzódása miatt érzékennyé vált fognyak esetén különösen ajánlott. 100%-ban természetes kozmetikum, bio növényi összetevőkkel (kamilla). Szintetikus tartósítószerektől, szilinkontól, paraffintól, kőolajszármazéktól mentes, megelőzi a fogszuvasodást. A családban sajnos gondot okoznak a fogínyproblémák, jelenleg is erre használok speciális fogkrémet (este, reggel pedig fehérítőset). A leírás alapján ez a fogkrém pont nekem való, különösen szimpatikus a kamillatartalma miatt, ami remek gyulladáscsökkentő, úgyhogy bátran fogom kipróbálni. Kellemes, klasszikus fogkrém illata van, talán az íze is ilyen lesz. Jó lenne, ha le tudnám cserélni erre a jelenlegi sós, maró fogkrémemet. 

Phi Kellemes Krémdezodor 30 gr - Természetes dezodor, mely aluminium-származékoktól, parabénektől, SLS és alkoholtól mentes. A kellemetlen szagokat és a túlzott izzadást szabályozza. A Premium tagok számára volt ajándék ez a dezodor. Elég érdekes, sosem használtam még hasonlót, hozzá vagyok szokva a klasszikus kiszerelésű darabokhoz, de biztos, hogy ki fogom próbálni. 

Kneipp Szekundum Kézkrém 75 ml - Regeneráló avokádóvajjal, ápoló jojoba olajjal és citromverbénával. Azonnal puha, rugalmas bőr, ragacsos érzés nélkül. A márkától úgy emlékszem, csak fürdőtermékeket használtam eddig, azokat nagyon szerettem. Már kipróbáltam ezt a kézkrémet, az illata eszméletlen jó, mintha egy enyhén fűszeres citromos süti lenne. Könnyed állagú, hamar beszívódik és tényleg puha bőr marad utána. Lehet, hogy nálam nagy kedvenc lesz. 


R.M. Ékszer - Kézműves Design Ásvány Karkötő -  A karkötő hihetetlenül jó meglepi, úgy tudom, zöld és rózsaszín kerülhetett a csomagokba, én utóbbiból kaptam. Mostanában nagyon divatosak az ásványékszerek, de én már általános iskolás korom óta odavagyok az ásványokért, így külön öröm számomra ez a trend. (A sulinkban mindig volt ásványvásár, erre emlékszik még valaki vagy csak nálunk volt ilyen?). A karkötő kinézetéhez képest nehéz, rózsakvarcból lehet (?). A gumi, amire az ásványgyöngy fel van fűzve, erős, jól nyúlik, nincs olyan érzésem, hogy félnem kell, mikor fog elszakadni. Rólam le se lehet robbantani, mióta megkaptam. 

Dewin Milky Touch Krémtusfürdő 30 ml - Mini tusfürdő, egy elég különleges összetevővel - kancatejjel. Érzékeny, kipirosodásra, allergiára hajlamos bőr tisztítására is alkalmas. Kicsit forgattam a kezemben, mikor megláttam a "with horse milk" feliratot, de szerencsére nem okoz gondot számomra kipróbálni olyan termékeket, amik hasonlóan "érdekes" anyagokat tartalmaznak, úgyhogy... 


Abura Contact Kézműves Tusfürdő 275 ml, teljes kiszerelés - A kancatejes tusi testvére. Mentolkristályt tartalmaz, ezáltal erőteljesen frissítő, a benne található illóolajaknak hála fertőtlenítő hatású. Gondos odafigyeléssel, különleges mangó-, kókusz- és shea vajjal, oliva-, repce- és ricinus olajjal, valamint méhviasszal készül. Elsősorban professzionális felhasználásra, sportolóknak ajánlják, de ez az erőteljes, mentolos illat biztos mindenkinek nagyon jól esik a forró nyári napokon. 

Vaipani Mandel Body Lotion - Testápoló koncentrátum mandulaolajjal és E-vitaminnal, minden bőrtípusra. Természetes növényi összetevőkben rendkívül gazdag (például: kálmos, fekete szezámmag-olaj, napraforgó- és rózsaolaj). Ezek összessége rendkívül hatékony (test)ápoló kombináció. Valami eszméletlen finom mandulás/marcipános illata és igencsak érdekes - a leírás szerint tejszín - állaga van. 


Herbioticum Kamilla Ápoló Krém 250 ml - Komplex összetevőivel intenzíven táplálja a bőrt, megóvja a kiszáradástól és elősegíti a bőrsejtek regenerációját. A hozzáadott kék kamilla olaj csillapít, nyugtat, egyensúlyba hoz testileg, lelkileg. A hatalmas tégely egy sűrű, sárgás, gyógynövényes, kicsit gyógyszeres illatú krémet rejt. Már be is vetettem, epilálás után a piros pöttyöket kezeltem vele. Nagyon jól esett, sokkal hamarabb múltak el a pöttyök és puha maradt a bőröm utána. 

Magister Trópusi Nyár Arcápoló Krém 50 ml - Panthenol tartalmával nyugtatja az arcbőrt, cink-oxid tartalma természetes fényvisszaverőként funkcionál. A- és E-vitaminnal véd az UV sugarak káros hatásaitól, serkenti a kollagén termelődést, táplálja, regenerálja a bőrt. Nagyon könnyű krém, finom, virágos illattal, a címke ajánlja napozás után az arcbőr nyugtatására is. 


Sok-sok szóróanyagot, kupont is tartalmazott a box, a La-Roche Posay füzetkében minták is voltak. Ezek közül többet már ismerek, a Cicaplast Baume B5 krémet jelenleg is használom egy anyajegy után maradt hegre és pattanásokra is, nagyon jól szuperál mindkettőre. 

Annyi minden volt ebben a dobozban, hú! A tartalom ismét jól használható, érdekes, illeszkedik a szezonális szükségletekhez. Nagyon kíváncsi leszek, mire jutok a termékekkel. 

Megvásároltátok a dobozt? Melyik termék érdekel Titeket, melyikről legyen teszt leghamarabb?

0 megjegyzés: