PURE by PIXIBOX



A PURE by PIXIBOX a Pixi család legújabb meglepetésdoboza. Tele tiszta, természetes összetevőjű termékkel. Íme az első doboz! 


Nézd meg a videót és/vagy görgess le a termékfotókért, leírásokért!


Calena bio kézkrém - Rózsatündér - 50 ml, teljes kiszerelésű termék. 95%-ban bio összetevőkből álló, kézzel készített kézkrém, mely sejtfrissítő kúraként hat a bőrre. Nagyon finom rózsaillata van, melyet használat után sokáig érezni. Lágy, könnyed, gyorsan beszívódó készítmény. 


Lavera Mindentudó krém - 25 ml, utazó kiszerelés. Általános használatra, érzékeny, száraz bőrre, enyhe UV védelemmel. Német NaTrue minősítéssel (a natúr és bio kozmetikumok minősítéseiről hamarosan cikksorozat a blogon!). Kellemes illatú, sárgás, félzsíros krém, táskabarát méretben. 


Yamuna Shea vajas testvaj - 50 ml, utazó kiszerelés. Száraz, érzékeny, fényérzékeny, gyulladásra hajlamos bőrre, akár ekcémás, akár pszoriázisos problémák esetén is használható. Kellemes, enyhén édes illatú, habos, vajas állagú termék, fő összetevője a shea vaj. 


Berber Beauty Anticellulit masszázs- és fürdőolaj - 10 ml, minta. Összetevői serkentik a mikrokeringést, így hatékony segítség lehet a zsírpárnák és a narancsbőr elleni harcban. Kávés, citrusos illatú olaj, rendszeresen használva kiváló alakformáló. (Erre a termékre nagyon kíváncsi vagyok!)


Greenland Fruit Extracts málnás tusfürdő - 200 ml, teljes kiszerelésű termék. Természetes málna kivonatot tartalmaz, gyengéd a bőrhöz és helyreállítja annak természetes pH értékét. Kicsit zselés állagú, hihetetlenül finom illatú ez a tusfürdő.

Greenland Fruit Emotions grapefruit-gyömbér radírozó só - 400 gr, teljes kiszerelésű termék. A radírozó sót körkörös mozdulatokkal kell a bőrbe masszírozni. Eltávolítja az elhalt hámréteget, alkalmazható fürdősóként is. 


Ez volt tehát az első PURE by PIXIBOX tartalma. Szerintem szuper kis dobozka volt ez, nem is tudom, melyik terméknek örülök a legjobban. A Yamuna testvaja volt talán a legkellemesebb meglepetés számomra. Mindent el fogok használni (igazából már használatba is vettem mindent). Nagyon örülök ennek a természetes készítményeket tartalmazó boxnak. Idén amúgy is az volt az egyik fogadalmam, hogy jobban megválogatom a termékeket, aszerint, hogy mit tartalmaznak. Köszönöm a segítséget Pixi!

Megvásároltátok a dobozt? Ismeritek/használjátok valamelyik terméket? 

0 megjegyzés: